Propers esdeveniments

Exposició - Incoherencias

Incoherencias: una pequeña historia de lo absurdo és un intent per posar en comú els desitjos i plaers quotidians: la bona taula, el bon vi, converses interessants i com no, una determinada manera de fer fotografia. Passejos, viatges, el clima, la solitud i la gentada s'amunteguen generant experiències que modulen la nostra manera de veure. Llegeix més sobre Exposició - Incoherencias

Ubicació: 
Data: 
dijous, 8 abril, 2021 - 19:00 a dimecres, 28 abril, 2021 - 20:00

Xerrada - PromoSalut: imprescindibles per conviure amb la Covid (sessió I)

Informacions i qüestions pràctiques per resoldre dubtes sobre la prevenció de la Covid-19 i les vacunes.

Ponents: Mar Oriol (Agència de Salut Pública de Barcelona) i Elias Galán Monroy (CAP Chafarinas).

Entrada lliure fins a completar aforament. Cal inscripció prèvia, que es realitza a la secretaria del Casal o en aquest enllaç.

La segona sessió tindrà lloc al maig. Llegeix més sobre Xerrada - PromoSalut: imprescindibles per conviure amb la Covid (sessió I)

Data: 
dijous, 22 abril, 2021 - 19:00

Sant Jordi: "Recital poètic pandèmic" i "Donants de memòria"

Celebrem la Diada del Llibre amb programació doble: a les 19 h podreu gaudir d'un recital poètic pandèmic, organitzat per la comissió literària del Casal i a càrrec d'autors del barri, seguit d'un micro obert. I a les 20 h, de la mà de la Comissió de Memòria i Patrimoni de Prosperitat, projectarem el vídeo Donants de memòria, resultat dels tallers de memòria oral que es van fer al Casal l'octubre de 2019.

Hi haurà paradeta amb venda de llibres d'interès veïnal. Llegeix més sobre Sant Jordi: "Recital poètic pandèmic" i "Donants de memòria"

Ubicació: 
Data: 
divendres, 23 abril, 2021 - 19:00

Pàgines