Poesia: Luciferina

Luciferina

Luciferina és un espectacle polipoètic amb les veus de Ramon Bartrina i Coral Ríos, i l'acompanyament al baix i la caixa de ritmes d'Ivan OG.

Ramon Bartrina és poeta, rapsode i performer. És cofundador de l'associació cultural Kerunta i membre dels grups poètics La Companyia (poesia i dansa), Kerunta Poetry (polipoesia) i Teories de la Inspiració (polipoesia audiovisual). És editor en Edicions Tremendes. Ha publicat dos poemaris: Opmeit i Luciferina. La seva poesia s'alimenta de l'spoken word; va ser el guanyador del 4t poetry slam de Girona. Imparteix tallers per adults i adolescents de poesia, rapsòdia i d'escriptura creativa.

Formada en dansa oriental, expressió corporal, dansa teràpia i danza duende. Coral Ríos ha dirigit durant quinze anys l'Estudi de Dansa Itzà a Girona. Ha col·laborat ballant amb artistes com Rusó Sala, Rosa Zaragoza i Yacine & The Oriental Groove, i és acompanyant polipoeta en diverses propostes com La Companyia i Opmeit.

Ivan OG és baixista de la banda de rock progressiu CAPSIDE i de la banda de música electrònica Children of the Atom, i cantant de la banda de rock alternatiu NAOS. Fa sis anys que treballa conjuntament amb Ramon Bartrina en els projectes Opmeit, Ecopoesia i Luciferina amb el baix, la caixa de ritmes i la veu.

Entrada lliure fins a completar aforament.

Organitza: comissions Literària i de Programació del Casal.

Fitxa tècnica
Data: 
29 abril, 2022 - 20:00
Preu: 
0€
Multimedia