Espectacle infantil: 'Caga, tió!', de la cia. Sensedrama Teatre

Per Nadal, arriba el tió a totes les cases, a les escoles, a les biblioteques, i a tot arreu. Però d’on ve el tió? Quina és la seva història?

El tió proporcionava escalfor a la llar familiar, però aquest element quotidià esdevindria quelcom màgic. Així mateix, proporcionava protecció, i rebia ofrenes i oracions per tal d’assegurar la seva generositat. Aquesta tradició ha arribat fins als nostres dies, però la diferència és que en lloc d’un ritual propi de les persones adultes ha passat a ser una tradició adreçada als infants.

Abans, el tió solia cagar neules, torrons, fruits secs, que servien per a les postres de Nadal, i actualment també caga petites joguines. Amb aquest espectacle, descobrirem tot això i molt més, combinant la narració de la història del tió amb cançons nadalenques i la cançó tradicional. I farem cagar el tió plegats, perquè ens porti força sorpreses.

Aquest espectacle està adreçat a infants a partir de tres anys.

Entrada: 2 €. Els tiquets es poden comprar a la secretaria del Casal (en horari d'atenció al públic: de dilluns a divendres, de 10 a 13 h i de 17 a 20 h) fins al divendres 3 de desembre.

Fitxa tècnica
Data: 
11 desembre, 2021 - 11:00
Preu: 
0€
Multimedia