Concerts KM0: Crazy Blues Band & Pez Rojo

Posem en marxa una nova línia de concerts al Casal, els Kilòmetre Zero, centrats en les bandes del barri i rodalia.

En aquesta primera edició, gaudirem de les bandes Crazy Blues Band (21 h) i Pez Rojo (23 h).

Crazy Blues Band és un projecte dels guitarristes Pepe J. Gómez i Rai Jiménez: una proposta innovadora, eclèctica, fresca i plena del vell blues amb sabor a Pata Negra, S. Ray Vaughan, John Mayal, Clapton o B.B. King entre altres. El so de la banda amb la bateria de Roberto Olori i el baix de Miki Santamaria donen una energia autèntica i personal als arranjaments. En aquesta ocasió, el quartet comptarà amb la col·laboració d'un cinquè element en les tecles de la mà de Nacho Lesko. El repertori està basat totalment en composicions pròpies que abasten diversos estils, des del blues del Delta al més contemporani, on la improvisació és l'ànima que dona carisma a cada concert.

Pez Rojo és una banda de postrock amb influències del rock dels setanta, el rock progressiu i el postpunk. Les nostres lletres estan escrites en castellà i tracten sobre el que tenim al voltant i el que ens passa pel cap.

Entrada lliure fins a completar aforament. Cal inscripció prèvia, que es pot realitzar a la secretaria del Casal en horari d'atenció al públic (de dilluns a divendres, de 10 a 13 h i de 17 a 20 h) o enviant un correu electrònic a info@casalprospe.org.

Els concerts seran amb el públic assegut. És obligatori seguir les mesures sanitàries (mascareta, gel, etc.). A la sala d'actes no es podrà consumir menjar ni beguda.

Fitxa tècnica
Data: 
29 gener, 2022 - 21:00
Preu: 
0€
Multimedia