Butlletí d'activitats Octubre


Ja és aquí el butlletí mensual d'activitats. Continuem organitzant actes culturals malgrat la complexa situació, sense deixar de seguir les mesures de precaució.

La Teulada amb Tritón Jiménez

Hi ha tres paraules que poden definir l'obra de Tritó Jiménez: cor, budells i carrer. Cor perquè les seves cançons parlen de sentiments oposats, d'aquesta dualitat que tots portem dins.
Budells perquè descarta les ornamentacions innecessàries per a transmetre el que li envolta. Carrer perquè encara que fugi de missatges explícits, les seves metàfores beuen en la barra d'un bar, es recolzen en qualsevol cantonada i caminen pel barri on estan els protagonistes de veritat, els que no surten en els crèdits però lliuren la seva batalla del dia a dia. Llegeix més sobre La Teulada amb Tritón Jiménez

Data: 
dissabte, 24 octubre, 2020 - 13:00

Xixa Teatre

La missió de l'Associació La Xixa Teatre és facilitar la creació d'espais d'apoderament a través de la metodologia Teatre de l'Oprimit per a generar processos de transformació individual i col·lectiva en contextos de vulnerabilitat social.

Vine al balcó del Casal i gaudeix d'aquest entretingut espectacle seguint les mesures de precaució. Llegeix més sobre Xixa Teatre

Data: 
dissabte, 10 octubre, 2020 - 18:00