Butlletí d'activitats Març

Seguim amb més activitats pel mes de març, un mes de reivindicació. Estem en un procés de canvi, esperem que sigui al més aviat possible. No oblidis que és una lluita per les nostres mares, àvies, germanes, filles.
Gaudeix de les activitats i sé part d'aquest procés.

Prospe Creativa "Nit de la Cançó d'Autor/a"

La creativitat musical en la Prospe és alguna cosa que no ens falta i no hi ha millor manera de conèixer el talent deixant que flueixi amb tota la llibertat possible. Vine a conèixer i gaudir les versions de grups musicals així com artistes en solitari de gran talent.
Presentem a:
ADLP
LOR D'UN DIA
CLAU I DAVID
LOBO LÓPEZ Llegeix més sobre Prospe Creativa "Nit de la Cançó d'Autor/a"

Data: 
dissabte, 16 març, 2019 - 22:00

16è Festival de Sopes del Món

Veïns i veïnes, entitats i col•lectius, aneu preparant fogons i espècies, olles i condiments, que s’apropa el 16è Festival de Sopes del Món Mundial!!!!
La Xarxa d’Intercanvi de Coneixements i la Xarxa 9 Barris Acull, us convidem a participar en aquesta gran festa per la convivència que tindrà lloc el proper diumenge 24 de març, a partir de les 12 h., a la marquesina de la Via Júlia.
Hi haurà circ, blues i moltes sopes!!!
Si voleu participar, només cal que ens feu arribar la vostra recepta abans del 3 de març.
Llegeix més sobre 16è Festival de Sopes del Món

Data: 
diumenge, 24 març, 2019 - 12:00

Presentació llibre, Harry Walker: Lluita obrera, victòria veïnal

Corre l'any 1970, la fàbrica Harry Walker serà culpable de la precarietat laboral dels seus treballadors. Ells s'organitzaran i començarien un pols contra la fabrica. Sense saber començaran una lluita veïnal reclamant els equipaments que necessitava el barri. Llegeix més sobre Presentació llibre, Harry Walker: Lluita obrera, victòria veïnal

Data: 
divendres, 29 març, 2019 - 19:30

Jornades Lola, no estàs sola

Intentarem reflexionar i comprendre les diverses realitats de dones sensellar intentant donar-li una perspectiva feminista.

Activitats programades:

9.30h a 13.30h Jornades de treball ¿quines solucions podem aportar al sensellarisme femení?

13.30 Vermutsical amb La Coctelera Negra.

17,30h Passi de curt i col·loqui C/ Dona ¿com es ser dona i viure al carrer? amb la participació de les autores Susana I Nuria.

19h Cloenda exposició Cafè per al fred realitzat amb alumnes del @ietrinitatnova amb monòleg de Marta. Llegeix més sobre Jornades Lola, no estàs sola

Data: 
dissabte, 30 març, 2019 - 09:30

Concurs de Microrelats 2019

T'agrada escriure?, és la teva oportunitat de participar en el concurs de microrelats del casal. Tindràs l'oportunitat de guanyar un premi en metàl·lic i un premi simbòlic com a trofeu d'aquesta edició. A més els microrelats finalistes seran publicats en la web i xarxes del casal com a reconeixement. No perdis l'oportunitat.
Consulta les bases a la Web del Casal o pregunteu a secretaria. Llegeix més sobre Concurs de Microrelats 2019

Data: 
dimecres, 17 abril, 2019 - 20:00